Hvordan ændrer jeg pinkode til mine (BEC bank) konti?

For at hente poster automatisk fra din bank, så skal du aktivere din mobilbank og anvende CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne read-only adgang, henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan ændrer du din pinkode:

1
Log på netbank med NemId
2
Vælg menupunktet "Mobile tjenester"
3
Tryk på "Skifte pinkode"
4
Indtast ny pinkode og tryk "Næste"
5
Underskriv med dit Nem-ID og tryk "Godkend"

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank kan du kontakte os i support.