Hvordan ændrer jeg service kode til mine Danske Bank konti?

Hvis du ikke har oprettet en mobilbank aftale med dine Danske Bank konti endnu kan du følge linket   her

Når du vil hente poster automatisk fra Danske Bank, skal du bruge den pinkode du bruger til Danske Banks mobil-app. For at kunne oprette en pinkode skal du være tilmeldt Danske Mobilbank. Pinkoden hedder servicekode i Danske Bank.

Du ændrer din pinkode således:

1

Log på Danske Banks netbank

2

Vælg menuen "Mobile tjenester" og undermenuen "Se eller skift servicekode"

3

Tryk på "Skift servicekode"

4

Indtast ny servicekode i feltet og tryk på "Ok"

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra Danske Bank automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til Danske Banks hjemmeside eller at du kontakter os.