Hvordan ændrer jeg servicekode til mine Danske Bank konti?

For at hente poster automatisk fra Danske Bank skal du være tilmeldt mobilbank og sætte en servicekode. Du logger på med CPR-nr og servicekode både hos Danske Banks mobilbank og i Spiir. Hvis du ikke anvender mobilbanken fra Danske Bank, så behøver du ikke have appen installeret for at kunne brugen servicekoden.

Du ændrer din servicekode således:

1

Log på Danske Banks netbank

2

Vælg menuen "Mobile tjenester" og undermenuen "Se eller skift servicekode"

3

Tryk på "Skift servicekode"

4

Indtast ny servicekode i feltet og tryk på "Ok"

Nu har du oprettet/ændret din servicekode. Sammen med CPR-nr kan du bruge koden til at hente poster fra Danske Bank automatisk til Spiir.

Indtast den nye servicekode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til Danske Banks hjemmeside eller at du kontakter os.