Hvordan sletter jeg en konto eller alle mine poster?

I Spiir kan man ikke slette poster enkeltvis, men det er muligt at ignorere enkelte poster. Se  kan jeg slette en post.

Hvis man vil slette alle poster, så skal man slette alle sine konti. Når du sletter en konto vil alle poster på kontoen også blive slettet.

Ønsker du at slette din Spiir bruger helt? Se: Hvordan sletter jeg min bruger?

App

I appen vælger du ‘Konti’ i menuen og trykker på den den konto, du vil slette. Åbn menuen og vælge ‘Luk konto’ i listen af handlingen. Kontoen er nu lukket, og nye poster vil ikke blive hentet. Gamle poster vil dog forblive i Spiir. Vil du slette kontoen helt og samtidig fjerne gamle poster, skal du gå ind i menuen igen og vælge ‘Slet konto’.

Web

1

Gå ind på Konti siden (Poster -> Konti)

2

Klik på en konto for at åbne konto dialogen

3

Klik "Luk konto...". Det gør at kontoen skjules fra kontooversigten og nye poster ikke vil blive indlæst, men posterne forbliver i Spiir.

4

Klik "Slet konto...". Kontoen og alle poster bliver slettet.

5

Gentag punkt 2-4 for alle konti

Hvis du er automatisk opkoblet via Lån & Spar, så skal du afmelde automatisk overførsel inde fra netbanken.