Hvad gør jeg hvis den samme konto er vist 2 gange?

Denne artikel omhandler manual indlæsning af poster med CSV-filer

Spiir indlæser automatisk nye poster på en eksisterende konto, hvis du laver et overlap med de eksisterende poster fra begge konti.

Hvis du ser den samme konto flere gange, så skal du lave et fuldt udtræk fra netbanken, hvor posterne overlapper begge konti.

Bare rolig, Spiir vil automatisk finde dubletter og flette dine konti sammen.
Har du ikke mulighed for at lave et overlap, kan du manuelt flette dine konti. Det gør du ved at klikke på "Flet konti" i højre side, når du står på konto-siden i Spiir.