Hvordan sletter jeg min bruger?

App

Vigtigt!

Når du sletter din bruger, sletter vi alle dine konti, poster, bilag osv. Derfor kræver vi, at du skriver din adgangskode, inden du kan slette din bruger. På den måde sikrer vi, at du ikke kommer til at slette din bruger ved en fejltagelse.

Ønsker du at slette din bruger skal du gøre følgende:

App

Gå ind under Indstillinger > Profil > Slet bruger og data.

Web

Log ind på “Mine Spiir”. Gå op i den grønne menu og vælg "Profil" og derefter “Slet bruger”. Du kan gå direkte til denne side ved at klikke her: https://mine.spiir.dk/profil/slet-bruger