Fælles overblik for to Lån & Spar kunder med fælles Spiir profil

Hvis man som par begge er kunde i Lån & Spar, og ønsker at have et fælles overblik i Spiir så er der et par muligheder:

1. Man kan give en "read-only" fuldmagt til hinandens konti i netbanken og derved få alle sine data over i Spiir via én kunde i netbanken. Det kræver at man kontakter sin bankrådgiver og beder om at få lavet denne "read-only" fuldmagt.
  2. Man kan selvfølgelig også give hinanden en almindelig fuldmagt, som også giver fuld adgang til at overføre penge o.l.
  3. Man kan manuelt indlæse poster fra den enes konti i Spiir, på samme måde som hvis ens partner havde en anden bank. Dette kræver en fuld Spiir profil (se nedenfor), hvorefter man klikker "Tilføj bankkonto" på Kontisiden i Spiir.

For at ens partner kan tilgå ens Spiir bruger, skal man opgradere til en fuld Spiir profil (gratis), hvorefter man kan logge på Spiir med e-mail og adgangskode.