Hvordan opgraderer jeg min Lån & Spar bruger til en fuld Spiir profil?

For at opgradere din Lån & Spar Spiir brugerprofil til en fuld Spiir profil, som giver dig mulighed for at logge på Spiir udenom netbanken og anvende Spiirs mobilapp skal du gøre følgende:

1

Log på netbanken

2

Vælg Forbrugsoverblik i venstre side

3

Klik på Gå til Spiir.dk for at komme over til Spiir

I Spiir skal du gøre følgende:

4

Klik på den grønne menu i Spiir (linjen i toppen)

5

Vælg Få fuldt udbytte af Spiir i højre side

6

Følg vejledningerne og indtast en e-mail og adgangskode

Voila, nu har du en fuld Spiir profil - helt gratis.

Med en fuld Spiir profil har du følgende muligheder:

• Benytte Spiirs iPhone og Android App.
  • Logge på Spiir direkte fra www.spiir.dk uden NemId. Du behøver ikke at logge på netbanken først.
  • Indlæse poster fra andre banker.
  • Gemme alle dine vigtige bilag.
  • Beholde adgang til dine data, hvis du skifter til en anden bank end Lån & Spar