Hvordan kan jeg flette min eksisterende Spiir bruger sammen med min nye LSB bruger?

For at flette en Lån & Spar Spiir-profil med din eksisterende Spiir-profil, skal du gøre følgende:

1
Log på netbanken
2
Vælg Forbrugsoverblik i venstre side
3
Klik på Gå til Spiir.dk for at komme over til Spiir

I Spiir får du en dialog hvor du skal opsætte dine konto og så kan du vælge om du vil forbinde til en eksisterende Spiir bruger eller lave en ny.

4

Tryk på "Videre"

5

Nu skal du angive om dine konti bruges til forbrug, lån eller låst opsparing. Du kan læse mere om kontotyperne i "Hvad sker der, når jeg skifter kontotype?

6

Nu kan du vælge om du vil oprette en ny Spiir bruger eller om du allerede har en. Vælg "Jeg har allerede en profil"

7
Indtast derefter e-mail og adgangskode til din eksisterende Spiir bruger.

Spiir vil nu flytte alle dine Lån & Spar konti, poster og kategorisering til din eksisterende bruger. Fremover kan du både logge på direkte via mobilappen,  www.spiir.dk og fra netbanken.