Hvordan kan jeg flette min eksisterende Spiir bruger sammen med min nye LSB bruger?

For at flette en Lån & Spar Spiir-profil med din eksisterende Spiir-profil, skal du gøre følgende:

1
Log på netbanken
2
Vælg Forbrugsoverblik i venstre side
3
Klik på Gå til Spiir.dk for at komme over til Spiir

I Spiir skal du gøre følgende:

4
Klik på den grønne menu i Spiir (linjen i toppen)
5
Vælg Få fuldt udbytte af Spiir i højre side
6
Vælg Jeg har allerede en eksisterende profil
7
Indtast derefter e-mail og adgangskode til eksisterende Spiir-profil.

Spiir vil nu flytte alle dine Lån & Spar konti, poster og kategorisering til din eksisterende profil. Fremover kan du både logge på direkte via mobilappen,  www.spiir.dk og fra netbanken.