Hvordan opretter jeg et bilag?

I denne artikel:

I Spiir er det muligt at tilføje bilag. Dette kan være alt fra kvitteringer til regninger osv. Det er både muligt at tilføje bilag i appen, og på mine-Spiir.

Vi har også lavet en denne artikel, der beskriver hvordan man indlæser bilag via e-mail.

App

Tryk på 'Mere' og vælg 'Bilag'. Herefter vælger du '+' (Upload bilag). Nu kan du vælge, om du vil tage et nyt billede af en kvittering, eller om du vil uploade en fil fra dit fotobibliotek. Og alle dine bilag ligger nu samlet under ‘Bilag’.

Web

Klik på 'Bilag' i venstre kolonne. Herunder kan du tilføje bilag ved at trykke på 'Indlæs bilag' i kolonnen til højre.