Hvordan opretter/ændrer jeg pinkode til mine Bankdata konti? (Jyske Bank, Sydbank etc.)

Når du vil hente poster automatisk fra Jyske Bank Sydbank eller en anden Bankdata bank, skal du være tilmeldt Mobilbank i din netbank. Ved tilmelding opretter du en pinkode, som skal bruges i Spiir.

Du behøver ikke at have bankens mobil app. Det er nok at tilmelde dig Mobilbank.

Denne vejledning gælder for

• Jyske Bank
  • Sydbank
  • Alm. Brand Bank
  • Djurslands Bank
  • Kreditbanken
  • Nordfyns Bank
  • Nordjyske Bank
  • Nørresundby Bank
  • Ringkjøbing Landbobank
  • Skjern Bank
  • Sparekassen Fyn (Note: Vi arbejder på at lave en ny løsning til Sparekassen Fyn. Indtil videre kan "Sparekassen Sjælland" bruges til at logge ind)
  • Sparekassen Sjælland
  • Sydbank
  • Østjydsk Bank

Opret/ændre mobilbank pinkode

1

Log på netbank

2

Vælg tandhjulet øverst i højre hjørne.

3

Vælg 'Aftaler og mobil'

4

Vælg 'Mobilbank'

5

Hvis ikke tilmeldt: Tilmeld mobilbank og opret pinkode.

Hvis allerede tilmeldt: Tryk på ”Vælg en ny kode” i boksen Din Mobilbank for lave ny pinkode

Nu har du ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra din bank automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til disse to links  Jyske BankSydbank eller at du kontakter os.