Hvordan ændrer jeg mobilkode ved Spar Nord Bank?

Hvis du ikke har oprettet en mobilbank aftale med dine SDC konti endnu kan du følge linket   her

Når du vil hente poster automatisk fra Spar Nord Bank, skal du bruge den pinkode du bruger til Spar Nords Banks mobil-app. For at kunne oprette en mobilkode skal du være tilmeldt Mobilbank.

Du ændrer en mobilkode således:

1

Log på netbank

2

Vælg 'funktioner'

3

Vælg 'min mobilbank'

4

Tryk nu på 'Skifte pinkode'

5

Du kan nu indtaste en ny selvvalgt pinkode på 4 cifre

6

Godkend den nye kode med NemID og adgangskode

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra Spar Nord automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til  Spar Nord Banks hjemmeside eller at du kontakter os.