Hvordan tilføjer jeg Nykredit?

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde Spiir til alle Nykredit kunder. Mange har efterspurgt en løsning og nu er den endelig klar. Læs med her hvor vi guider dig igennem opsætning af dine Nykredit konti.

For at hente poster automatisk fra din bank skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Tilføj Nykredit konti

1
Vælg Nykredit i Spiir appen.
2
Indtast dit CPR-nummer/brugernummer og din 4-cifret pinkode

3
Spiir vil nu hente konti og poster.

Tilmeld Nykredit mobilbank

Du skal aktivere mobilbank i din netbank før du kan tilføje Nykredit i Spiir. Du behøver ikke installere deres app på din telefon.

1
Log på netbank
2
Vælg "Min Mobilbank" under menupunktet

3
Følg bankens vejledning for at oprette en pinkode.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar. Når det er gjort kan du vælge hvilke af dine konti du vil have med i Spiir.