Hvordan fungerer Spiirs automatiske overførsel?

Når du har tilføjet dine bankkonti til Spiir, henter appen automatisk kontobevægelser fra de valgte konti og kategoriserer dem i mere end 80 forskellige kategorier. På den måde er du altid på toppen af din økonomi  – uden at du skal gøre det hårde arbejde 🏄

Kontobevægelserne hentes på to måder:

1. Automatisk én gang om dagen. Det gør det muligt for Spiir at give dig besked, når der nyt i din økonomi, f.eks. når du har fået løn eller når ugens forbrug er gjort op.
  2. Hver gang du åbner appen. Når du åbner appen, henter Spiir de seneste bevægelser, så du får et korrekt overblik over din økonomi. Der er dog en begrænsning på, så hvis du åbner appen igen inden for 60 minutter, henter den ikke nye bevægelser eller poster.