Hvordan tilføjer jeg Spar Nord Bank?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank i din netbank. Når det er gjort, så kan du vælge banken i Spiir og logge på via Spiir med CPR-nr som brugernavn og mobilbank-pinkode som kode. Med denne adgang henter  Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan gør du:

  1. Log på netbank
  2. Vælg menupunktet "Funktioner"
  3. Vælg "Min Mobilbank"
  4. Følg bankens vejledning

Pinkoden kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra banken automatisk.

Hvis du har vanskeligheder med få tilføjet banken kan du kontakte os i support 😊

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os