Hvordan tilføjer jeg Nordea?

I denne artikel:

Når du tilføjer Nordea skal du første gang logge på med MitID. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Nordea på vegne af dig.

Tilføj Nordea konti

1. Vælg Nordea i Spiir appen.

2. Du vil nu blive sendt til Nordea hvor du skal logge på med MitID og give tilladelse til at Spiir / Aiia (det er navnet på vores system der snakker med bankerne) må få adgang til dine konti og poster.

Log på med MitID eller anden metode
Vælg konti du vil give os adgang til
  1. Tilbage i Spiir appen vil du nu få vist en liste af de konti du valgte hos Nordea. Her skal du igen vælge de konti du vil have med i Spiir.

2. Spiir vil nu hente din konto og poster.

Adgang til opsparingskonti

Vi har desværre ikke altid adgang til opsparingskonti hos Nordea.