Hvordan finder eller ændrer jeg pinkoden til mine Nordea konti?

Når du vil hente poster automatisk fra Nordea, skal du bruge dit CPR-nr og den gamle 6 cifret pinkode som du kan oprette i Nordeas netbank.

Vigtigt: Du kan ikke få den 6 cifret pinkode via Nordeas Mobilbank-app. Du skal ind på Nordeas netbank. Enten via computer eller browser på smartphone eller iPad.

Du kan få hurtig hjælp til at finde eller ændre din pinkode med denne video:

Eller du kan læse dig frem til hvordan du gør her:

1

Log på Nordea netbank med NemID: https://www.nordea.dk (ikke konto-kik - VIGTIGT!)

2

Vælg menupunktet Mobil

3

Vælg så menupunktet Mobilbank ( menupunktet er ikke synligt med konto-kik)

4

Klik på linket "Bruger du andet end iPhone/iPad eller Android mobil" (nederst)

5
Tryk på "Skift Mobilbankkode", angiv dine nye kode og klik "Godkend"

Nu har du oprettet eller ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra Nordea automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til Nordea eller at du kontakter os på support@spiir.dk