Hvordan finder/ændrer jeg mobilbankkode til mine Nordea konti?

Når du vil hente poster automatisk fra Nordea, skal du være tilmeldt Nordea onlineaftale. Hvis du ikke har oprettet eller hentet Nordeas mobilbank endnu, så følg linket  her

Når du vil hente poster automatisk fra Nordea, skal du bruge den gamle 6 cifret pinkode som du kan oprette i Nordeas netbank.

Du kan finde eller ændre den således:

1

Log på Nordea netbank med NemID: https://www.nordea.dk (ikke konto-kik - VIGTIGT!)

2

Vælg menupunktet Mobil

3

Vælg så menupunktet Mobilbank ( menupunktet er ikke synligt med konto-kik)

4

Klik på linket "Bruger du andet end iPhone/iPad eller Android mobil" (nederst)

5
Tryk på "Skift Mobilbankkode", angiv dine nye kode og klik "Godkend"

Nu har du oprettet/ændret din pinkode. Den kan du bruge sammen med dit CPR-nr i Spiir til at hente poster fra Nordea automatisk.

Indtast den nye pinkode i Spiir og du er klar.

Hvis du har vanskeligheder med oprettelsen af mobilbank henviser vi til Nordea eller at du kontakter os.