Har Spiir nogle tastatur-genveje?

Ja og det er meget hurtigere, når først du kan huske vores genveje.

Genveje på siden ‘Poster’

• [Pil ned] & [Pil op]
    Naviger frem og tilbage i listen af poster
  • [Alt] + [Pil ned]
    Åbner kategorimenuen – den bliver også åbnet hvis du begynder at skrive navnet på en kategori
  • [Pil ned] & [Pil op]
    Gå frem (eller ned) i listen af kategorier (når du har klikket [alt]+[Pil ned]) eller listen af forslag (når du har skrevet tekst i feltet)
  • [Esc]
    Lukker kategorimenuen
  • [Enter]
    Vælger kategori og går til næste post
  • [Ctrl] & [A]
    Mac: [Cmd] & [A]

Markerer alle posterne på siden, hvis du i forvejen har markeret 1 post.
  • [Shift] & klik
    Du kan vælge adskillige poster ved at Shift + klikke på poster.
  • [Shift] & [Pil Op/Ned]
    Ligesom ovenstående, så kan man også bruge piletasterne til at markere flere poster.
  • [Ctrl] & klik
    Mac: [Cmd] & klik

Ved at holde [Ctrl]/[Cmd] nede mens du klikker på flere poster, kan du markere adskillige poster. Det samme som at klikke på fluebenet på hver post, nu blot med genvej.
  • [Ctrl] & [M]
    Mac: [Cmd] & [M]

Flytter fokus til note-feltet når du har markeret én post.