Hvordan indlæser jeg poster manuelt i Spiir?

I denne artikel:

Tip: Spiir tilbyder at hente posterne automatisk for dig for de fleste banker.

1. Hent poster fra din netbank

Ønsker du selv at hente data fra netbanken, skal du starte med at gå på din netbank. I din netbank gemmer du kontobevægelser for de konti, du vil have med over i Spiir. Filerne gemmes som CSV-filer på din computer. Når dette er gjort for de udvalgte konti, logger du på Spiir.

Du kan få en detaljeret vejledning for din bank ved at logge på Spiir og gå til 'Konti'-siden og klikke på 'Tilføj bankkonto' og vælge din bank. Hvis der tilbydes automatisk synkronisering også, så skal du klikke på linket 'Indlæs poster manuelt' i bunden af vinduet, nu får du en skridt-for-skridt vejledning til din bank.

Tip: Spiir elsker overlap i poster! Så sørg for, at de nye filer har poster, der overlapper med poster, du allerede har i Spiir. På den måde vil poster altid ryge på den rigtige konto i Spiir.

2. Indlæs posterne i Spiir

I Spiir går du til ‘Konti’ og klikker på 'Tilføj Bankkonto'. Her vælger du din bank og hvis der tilbydes automatisk synkronisering med din bank, så skal du klikke på linket 'Indlæs poster manuelt' i bunden af vinduet. Når du er klar klikker du på 'Vælg filer'. Du finder filerne på din computer, og du kan vælge flere ad gangen ved at markere flere filer.

Spiir viser dig efterfølgende om indlæsningen er gået godt.

Vigtigt: Hvis din netbank giver dig mulighed for at styre formattering af data, så husk at sørg for følgende:

• Brug komma som decimalseperator

• Medtag ikke adviceringer

• Medtag kolonneoverskrifter