Forsvundne poster, hvad gør jeg?

I denne artikel:

Vi har en hovedkategori der hedder “Vis Ikke”, under denne har vi en række underkategorier “Ignorer”, “Kontooverførsel” og “Udlæg”. Disse posteringer bliver ikke vist inde på “Poster” siden, og de tæller heller ikke med i dine grafer, oversigter og gennemsnit.

De er dog stadigvæk at finde i Spiir, man skal bare filtrere efter dem.

App

Hvis du leder efter en bestemt post, kan du med fordel bruge søgefunktionen i appen. Søgefunktionen finder du i menuen. Skriv et ord, eksempelvis ‘Jysk’, i søgefeltet og appen finder alle poster med ‘Jysk’ i tekstfeltet frem til dig. Du kan ligeledes søge efter kategorier, fx "Ignorer" og så finde alle poster i den kategori.

Web

På siden “Poster” laver man en filtreret søgning oppe i den mørke filterbar efter kategorien “Vis Ikke”.