Hvordan ændrer jeg datoen på en post?

I denne artikel:

Nogle gange kan det være en fordel at kunne skifte datoen på en post, hvis du vil have den til at indgå i en bestemt måneds overblik. Eksempelvis hvis dine poster falder i en forkert uge i forhold til challenges.

App

For at ændre datoen på en post skal du trykke på den specifikke post. Herefter skal du trykke på den blå blyant og vælge knappen ‘Skift dato'. Og her kan du så ændre datoen på posten!

Web

I web-udgaven kan du flytte datoen frem eller tilbage sådan her:

1. Gå til siden Poster i Spiir

2. Klik på den post, du ønsker at flytte dato på.

3. I højrebaren kan du nu vælge at flytte datoen måneder frem eller tilbage ved at klikke på pilene.