Hvordan ændrer jeg datoen på en post?

Nogle gange kan det være en fordel at kunne skifte datoen på en post, hvis du vil have den til at indgå i en bestemt måneds overblik. Eksempelvis hvis din løn går ind sidste dag i måneden, men du gerne vil have posten med i næste måneds regnskab.

App

For at ændre datoen på en post skal du vælge den specifikke post. Herefter går du ned i menuen og vælger knappen ‘Skift dato’ og vælger en ny dato til posten.

Web

I web-udgaven kan du flytte datoen frem eller tilbage sådan her:

1
Gå til siden Poster i Spiir
2

Klik på den post, du ønsker at flytte dato på.

3

I højrebaren kan du nu vælge at flytte datoen måneder frem eller tilbage ved at klikke på pilene.