Hvordan undgår jeg at poster oprettes dobbelt?

Denne artikel omhandler manual indlæsning af poster med CSV-filer

Du skal bare sørge for, at der altid er overlap imellem de poster du vil indlæse, og dem som allerede er i systemet. Når nye poster kommer ind, så bruger Spiir overlappet til at identificere, hvilken konto de nye poster skal knyttes til.

Vi anbefaler derfor, at du altid tager et par måneder med, når du indlæser – på den måde slipper du også for selv at holde styr på, hvornår du læste poster ind sidst.