Hvordan fungerer Spiirs budget?

I denne artikel:

Web

Spiirs web-budget består af flere dele. Der er en sektion for indkomst, regninger, forbrug og resultat. Budgettet holder sig selv ajour hvis du har koblet din bank til Spiir med automatisk overførsel af poster. Det betyder, at du altid har et klart billede af, hvordan det går i forhold til din plan for året.

Det er super nemt at komme igang med budgetter i Spiir. Du kan starte med at lave et forbrugsloft og nogle forbrugsbudgetter, fx et Dagligvarebudget. Så vil Spiir holde styr på, hvor meget du bruger samlet set men også give dig en status på, hvor meget du bruger på Dagligvarer.

Hvis du vil lave et fuldt budget, så skal du starte med at gå ind på sektionen Indkomst og gå alle indtægter igennem for at sætte dem rigtigt op. Når det er gjort, så gør du det samme med dine regninger. Herefter fortæller Spiir dig dit rådighedsbeløb. Du bør sætte forbrugsloftet tæt på dette og helst ikke over (med mindre du har noget opsparing du bruger af). Når det er gjort, så kan du på resultatsiden følge budgettet og dit faktiske forbrug