Er det muligt at oprette nye kategorier?

Nej, det er ikke muligt at oprette nye kategorier.

Grunden til dette er, at vi ønsker at vores brugere kan sammenligne deres privatøkonomi med hinanden. På den måde er der ikke forskel på, hvilke udgifter der tages med under fx Bolig.

Vi har i stedet indført et koncept, som vi kalder tags – en slags virtuelle mærkater. Et eksempel på et tag kunne være ‘Bryllup’, hvis man gerne vil administrere økonomien for dette “projekt”.

For at oprette et tag på en post, skal man klikke på den enkelte post > klikke på den blå rediger-knap > vælg 'Tilføj note'  > Skriv nu dit tag, men husk at start med # foran ordet. F.eks. #sko eller #højtaler