Indlæs bilag via email

Du kan sende et bilag direkte til din Spiir-konto via email.

Send dine bilag til bilag@spiir.dk, så indlæser vi bilaget på den tilsvarende Spiir bruger. Dette kræver du sender fra den den email-adresse, som du også anvender til at logge på Spiir.

Spiir indlæser kun vedhæftede filer som bilag og ikke emailen selv. Vi understøtter vedhæftede filer som billeder (.png og .jpg) og PDF-filer.

Bemærk: Hvis vi ikke kan indlæse bilagene, så får du en email tilbage med svar på, hvad der gik galt.