Hvordan sletter jeg min bruger?

Du kan slette din bruger i vores app, i vores web-version eller ved at kontakte os i support.

I appen

I vores app sletter du din bruger under "Indstillinger > Profil > Slet bruger og data" (på engelsk "Settings > Profile > Delete user profile and data")

Når du sletter din bruger, sletter vi alle dine konti, data, poster osv. Derfor kræver vi, at du skriver din adgangskode, inden du kan slette din bruger. På den måde sikrer vi, at du ikke kommer til at slette din bruger ved en fejltagelse. 

Web

I vores web-version “Mine Spiir”, skal du gå op i den grønne menu, vælge "Profil" og derefter “Slet bruger”. Du kan gå direkte til denne side ved at klikke her: https://mine.spiir.dk/profil/slet-bruger

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os