Hvordan sletter jeg min bruger?

Du kan slette din bruger i vores mobil, på vores web-version, eller ved at kontakte os i support.

Mobil app

I mobil appen sletter du din bruger under "Indstillinger > Profil > Slet bruger og data" (på engelsk "Settings > Profile > Delete user profile and data")

Når du sletter din bruger, sletter vi alle dine konti, poster, bilag osv. Derfor kræver vi, at du skriver din adgangskode, inden du kan slette din bruger. På den måde sikrer vi, at du ikke kommer til at slette din bruger ved en fejltagelse.

Web

I vores web-version “Mine Spiir”, skal du gå op i den grønne men, vælge "Profil" og derefter “Slet bruger”. Du kan gå direkte til denne side ved at klikke her:  https://mine.spiir.dk/profil/slet-bruger