Fælles overblik for to Lån & Spar kunder med fælles Spiir profil

Hvis man som par begge er kunde i Lån & Spar, og ønsker at have et fælles overblik i Spiir så er der et par muligheder:

1. Man kan give en "read-only" fuldmagt til hinandens konti i netbanken og derved få alle sine data over i Spiir via én kunde i netbanken. Det kræver at man kontakter sin bankrådgiver og beder om at få lavet denne "read-only" fuldmagt.
  2. Man kan selvfølgelig også give hinanden en almindelig fuldmagt, som også giver fuld adgang til at overføre penge o.l.

For at ens partner kan tilgå ens Spiir bruger, skal man opgradere til en fuld Spiir profil (gratis), hvorefter man kan logge på Spiir med e-mail og adgangskode.