Fælles overblik for to Lån & Spar kunder med fælles Spiir profil

Ny integration med Lån & Spar per 1/1 2020

Denne vejledning er ikke længere relevant. Vi har lanceret en ny integration med Lån & Spar hvor man kan tilføje sine konti direkte i Spiir appen/web-version.

Eksisterende brugere på den gamle integration vil blive flyttet over på den nye i løbet af 2020. Vi kan pt. ikke sige nærmere om hvornår. Vi kan manuelt flytte dig over hvis du kontakter os på support@spiir.dk

Hvis man som par begge er kunde i Lån & Spar, og ønsker at have et fælles overblik i Spiir så er der et par muligheder:

1. Man kan give en "read-only" fuldmagt til hinandens konti i netbanken og derved få alle sine data over i Spiir via én kunde i netbanken. Det kræver at man kontakter sin bankrådgiver og beder om at få lavet denne "read-only" fuldmagt.
  2. Man kan selvfølgelig også give hinanden en almindelig fuldmagt, som også giver fuld adgang til at overføre penge o.l.

For at ens partner kan tilgå ens Spiir bruger, skal man opgradere til en fuld Spiir profil (gratis), hvorefter man kan logge på Spiir med e-mail og adgangskode.