Hvordan kan jeg flette min eksisterende Spiir-bruger sammen med min LSB-bruger?

For at flette din Lån & Spar-bruger sammen med din eksisterende Spiir-bruger skal du gøre følgende:

1
Log på netbanken
2
Vælg 'Forbrugsoverblik' i venstre side
3
Klik på 'Gå til Spiir.dk' for at komme over til Spiir

4

Tryk på "Videre"

5

Nu skal du angive om dine konti bruges til forbrug, lån eller låst opsparing. Du kan læse mere om kontotyperne i " Hvad sker der, når jeg skifter kontotype?

6

Nu kan du vælge, om du vil oprette en ny Spiir-bruger eller om du allerede har en. Her skal du vælge "Jeg har allerede en profil"

7
Indtast derefter din e-mail og adgangskode til din eksisterende Spiir-bruger.

Spiir vil nu flytte alle dine Lån & Spar konti, poster og kategorisering til din eksisterende Spiir-bruger. Fremover kan du både logge på direkte via mobilappen, www.spiir.dk og fra netbanken.