Hvordan kategoriserer jeg poster fra Mobilepay?

App

Hvis du har en post i appen, hvor der står Mobilepay, så kategoriserer du den efter, hvad du har købt. Er det elektronik købt på DBA, så kategoriserer du posten under ‘Elektronik og computerudstyr’.

Appen kan hjælpe dig med automatisk at kategorisere poster fra Mobilepay. Gå ind i menuen og vælg ‘Fix Mobilepay’. Her kan du uploade et screenshot af aktivitetssiden fra appen Mobilepay. Når du uploader screenshottet, vil Spiir forsøge at matche dine ukategoriserede Mobilepay poster med de poster, du har taget et billede af i Mobilepay appen. Hvis posterne er navngivet i Mobilepay appen overfører Spiir nu disse tekster og prøver at kategorisere posterne.

Vores håb er, at Mobilepay begynder at skrive mere information i posteringsteksterne. Eksempelvis butiksnavnet. Så vil kategoriseringen glide, uden at du skal gøre noget.