Hvordan opretter jeg et bilag?

I Spiir er det muligt at tilføje bilag. Dette kan være alt fra kvitteringer til regninger osv. Det er både muligt at tilføje bilag i appen, og på mine-Spiir.

App

I menuen på appen trykker du på ‘Bilag’. Herefter vælger du ‘Upload bilag’ og kan nu vælge, om du vil tage et nyt billede af en kvittering, eller om du vil uploade en fil fra dit fotobibliotek. Alle dine bilag ligger nu samlet under ‘Bilag’.

Web

Klik på 'Bilag' i venstre kolonne. Herunder kan du tilføje bilag ved at trykke på 'Indlæs bilag' i kolonnen til højre.