Hvordan vedhæfter jeg et bilag til en post?

App

Gå ind på den post, du vil linke et bilag til. Tryk på den blå rediger-knap og vælg ‘Link bilag’. Nu åbner oversigten med dine bilag, hvorfra du kan vælge det bilag, du gerne vil hæfte på posten.

I øjeblikket er det ikke muligt at oprette bilag på en Iphone 5. Vi arbejder på at løse dette problem. I mellemtiden kan du sende billeder af dine kvitteringer til bilag@spiir.dk og Spiir support vil hurtigst muligt oprette kvitteringen.

Web

Klik på den post, du vil linke et bilag til. I kolonnen til højre kan der nu indlæses et bilag til den specifikke post.