Hvordan vedhæfter jeg et bilag til en post?

App

Gå ind på den post, du vil linke et bilag til. Åben menuen og vælg ‘Link bilag’. Nu åbner oversigten med dine bilag, hvorfra du kan vælge det bilag, du gerne vil hæfte på posten.

I øjeblikket er det ikke muligt at oprette bilag på en Iphone 5. Vi arbejder på at løse dette problem. I mellemtiden kan du sende billeder af dine kvitteringer til bilag@spiir.dk og Spiir support vil hurtigst muligt oprette kvitteringen.

Web

Klik på den post, du vil linke et bilag til. I kolonnen til højre kan der nu indlæses et bilag til den specifikke post.