Hvordan kategoriserer jeg en post?

App

Du kan tilføje en kategori til en specifik post. Dette kan du gøre på tre følgende måder:

1. Gå ind på den specifikke post --> Tryk på menuen og vælg knappen 'Skift kategori' --> Du kan nu kategorisere posten

2. Gå ind på den specifikke post --> Tryk på kategori-ikonet --> Du kan nu kategorisere posten

3. Swipe til venstre på en specifik post --> Spiir foreslår nu tre forskellige kategorier --> Hvis disse ikke passer tryk på de tre prikker, og vælg den rigtige kategori.

Web

Du tilføje en note til en specifik post på følgende måde:

1. Gå ind på siden Poster i Spiir.
  2. Find din post frem. Klik på den
  3. Det er nu muligt at skifte kategori på posten