Hvorfor er mine Lån og Spar konti ikke blevet opdateret?

Vores integration med Lån og Spar virker ved at de sender data til os én gang dagligt. Vi modtager desværre ofte data forsinket fra dem efter en weekend.

Det er i vores planer at skifte den gamle LSB integration ud med en ny løsning, hvor det er os, der henter data. Så vil dine konti blive opdateret hurtigere. Hvis du skriver til support@spiir.dk så kan vi skifte dig over allerede nu. Dog anbefaler vi ikke at du skifter over på den nye hvis du har fælles konti eller Mastercard konti hos Lån & Spar da vi oplever problemer med disse kontotyper i den nye integration.