Hvordan opsætter jeg et forbrugsmål?

App

I appen kan du sætte et loft for dit forbrug. Eksempelvis hvis du maksimalt vil bruge 3.000 kroner på indkøb i dagligvarebutikker om måneden.

Vi kalder det et ‘forbrugsmål’, og det er en simpel måde at lave et ‘budget’ på. Du kan ikke lave et reelt budget i appen, som du kan det i Spiirs webudgave.

Du kan både oprette forbrugsmål på kategorier og konti.

Herunder vises det, hvordan du sætter et forbrugsmål:

1
Hold din finger inde på den kategori eller konti du gerne vil sætte et forbrugsmål for
2

Ændre nu forbrugsmål til det beløb, du gerne vil holde dig under. Gør det enten ved at trække i slideren eller trykke på beløbet for at sætte specifikt beløb.

3

Forbrugsmålet er nu oprettet, og du kan se det under forbrugsmål i menuen