Hvordan sætter jeg et specifikt beløb på forbrugsmål?

App

I appen kan du sætte et loft for dit forbrug. Eksempelvis hvis du maksimalt vil bruge 3.000 kroner på indkøb i dagligvarebutikker om måneden.

Vi kalder det et ‘forbrugsmål’, og det er en simpel måde at lave et ‘budget’ på. Du kan ikke lave et reelt budget i appen, som du kan det i Spiirs webudgave.

Du kan både oprette forbrugsmål på kategorier og konti.

Herunder vises det, hvordan du bestemmer et specifikt beløb til dit forbrugsmål:

1
Hold din finger inde på den kategori, du gerne vil opsætte et forbrugsmål for
2

Tryk på det grønne tal

3

Når du har indtastet det ønsket tal, trykker du på fluebenet