Hvordan fungerer Spiirs automatiske overførsel?

Spiir sørger for at hente bevægelser fra de konti du har udvalgt. Kontobevægelserne hentes på to måder:

1. Automatisk en gang om dagen. Det gør det muligt for Spiir at kunne give dig proaktiv information om bevægelser på dine konti, fx. når du har fået løn eller når der er en ugerapport klar til dig.
  2. Hver gang du åbner appen. Når du åbner appen, så hentes seneste bevægelser, så du har et korrekt overblik inklusiv de seneste kontobevægelser. Der er dog en begrænsning på, så hvis du åbner appen igen inden for 60 minutter så henter den ikke nye bevægelser.

For at Spiir kan hente poster automatisk for dig, så opbevares dine logind-oplysninger sikkert i to separate systemer og krypteret, så det kun er Spiirs programmel, der kan anvende informationerne, når programmelet henter nye informationer på vegne af dig.