Hvordan fungerer Spiirs automatiske overførsel?

Når du har tilføjet dine bankkonti til Spiir, henter appen automatisk kontobevægelser fra de valgte konti og kategoriserer dem i mere end 80 forskellige kategorier. På den måde er du altid på toppen af din økonomi  – uden at du skal gøre det hårde arbejde 🏄

Kontobevægelserne hentes på to måder:

  1. Automatisk én gang om dagen. Det gør det muligt for Spiir at give dig besked, når der nyt i din økonomi, f.eks. når du har fået løn eller når ugens forbrug er gjort op.
  2. Hver gang du åbner appen. Når du åbner appen, henter Spiir de seneste bevægelser, så du får et korrekt overblik over din økonomi. Der er dog en begrænsning på, så hvis du åbner appen igen inden for 60 minutter, henter den ikke nye bevægelser eller poster.

Ændring i forbindelse med PSD2

Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). 

For banker der er skiftet over på de nye integrationer vil du opleve at skulle logge på din bank hver 3. måned fra Spiir for at bekræfte, at vi fortsat har dit samtykke til at hente dine bankdata. På den måde har du altid kontrol og overblik over, hvem du deler dine bankdata med. Når det er tid til at du skal logge på din bank igen, sender vi en notifikation eller e-mail til dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os på supporten 😊

Var denne hjælp brugbar? Tak for din feedback! Der opstod et problem med at sende din feedback. Prøv igen senere.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os