Hvordan opretter jeg en fælles Spiir-konto?

I denne artikel:

Tid til en fælles Spiir-konto med din partner?

We got your back! 💚

Du kan oprette en fælles Spiir-konto med din partner ved at invitere dem direkte fra vores app.

Sådan inviterer du din partner

1. Tryk på 'Mere'
  2. Vælg  'Profil'
  3. Vælg 'Partner indstillinger'
  4. Indtast din partners email adresse og send en invitation afsted til dem

Sådan takker din partner ja til invitationen

Invitationen bliver sendt til din partner og gælder i 2 dage. For at takke ja til invitationen skal din partner enten oprette en ny Spiir-bruger med sin email, eller logge ind på Spiir-appen med sin email.

Din partner skal have den nyeste version af Spiir-appen installeret på sin mobil for at kunne oprette en fælles Spiir-konto.