Hvordan opretter jeg en fælles Spiir-konto?

Du kan kun invitere din partner og oprette en fælles Spiir-konto via Spiir-appen.

Sådan inviterer du din partner:

Gå ind i Indstillinger > Profil > Partner indstillinger. Indtast din partners email. Så bliver der sendt en invitation til vedkommende.

Før du kan sende en invitation til din partner, skal du udfylde informationer om din husstand. Det gør du i Indstillinger > Profil > Personlige oplysninger.

Sådan takker din partner ja til invitationen:

Invitationen bliver sendt til din partner og gælder i 2 dage. For at takke ja til invitationen skal din partner trykke på den blå knap i mailen eller logge ind på Spiir-appen med sin email.

Din partner skal have den nyeste version af Spiir-appen installeret på sin mobil for at kunne oprette en fælles Spiir-konto.