Hvordan opretter jeg en fælles Spiir-konto?

Tid til en fælles Spiir-konto med din partner?

We got your back! 💚

Du kan oprette en fælles Spiir-konto med din partner ved at invitere dem direkte fra Spiir-appen.

Sådan inviterer du din partner:

1

Åbn menuen og vælg 'Indstillinger'

2

Tryk på 'Profil'

3

Vælg 'Partner indstillinger'

4

Indtast din partners e-mail adresse og send en invitation afsted til dem

Vigtigt! Før du kan sende en invitation til din partner, skal du have udfyldt informationer om din husstand. Det gør du under 'Indstillinger' > 'Profil' > 'Personlige oplysninger'.

Sådan takker din partner ja til invitationen:

Invitationen bliver sendt til din partner og gælder i 2 dage. For at takke ja til invitationen skal din partner trykke på den blå knap i mailen eller logge ind på Spiir-appen med sin e-mail.

Din partner skal have den nyeste version af Spiir-appen installeret på sin mobil for at kunne oprette en fælles Spiir-konto.