Hvordan sletter jeg en fælles Spiir-konto?

Gå ind i Indstillinger > Profil > Partner indstillinger og swipe til venstre i toppen af skærmen. 

Tryk på det røde ikon og bekræft, at du vil slette. Nu er den fælles Spiir-konto slettet. 

Hvad sker der med jeres data, når du sletter den fælles Spiir-konto?  

Når du sletter en fælles Spiir-konto, sker følgende med jeres fælles data:

- I beholder jeres egne konti

- I beholder jeres egne poster

- I beholder jeres egne forbrugsmål

- I beholder jeres egne bilag

- Web-Budget i Desktop-versionen af Spiir bliver kopieret til jer begge

- Jeres fællesposter-kort bliver slettet

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os