Hvordan tilføjer jeg Jutlander?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank.

Du kan aktivere mobilbank ved at logge ind med NemID på bankens app. Når du aktiverer mobilbank skal du oprette en 4-cifret kode. Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med dit CPR-nummer og den 4-cifret pinkode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan aktiverer du mobilbank:

1. Åben bankens app