Hvordan tilføjer jeg Jutlander?

For at hente poster automatisk fra dine konti skal du sikre dig, at du har aktiveret mobilbank.

Du kan aktivere mobilbank ved at logge ind med NemID på bankens app. Når du aktiverer mobilbank skal du oprette en 4-cifret kode. Når det er gjort, kan du vælge banken i Spiir og logge på med dit CPR-nummer og den 4-cifret pinkode. Med denne adgang henter Spiir på dine vegne poster automatisk fremover.

Sådan aktiverer du mobilbank:

1. Åben bankens app
  2. Vælg “Tilmeld ny aftale”
  3. Log på med NemID
  4. Opret din pinkode

Pinkoden skal du bruge sammen med dit CPR-nummer i Spiir for at hente poster fra banken automatisk.

Vær opmærksom på:

• Vi arbejder på at implementere nye bank-integrationer, som følge af EU direktivet PSD2 (Payment Service Directive II). Det betyder, at du skal logge på din bank igen for at beholde en aktiv forbindelse mellem din bank og Spiir. Du vil også kunne opleve, at du fremover skal logge ind på en anden måde end du plejer. Vi beklager besværet. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål 😊

Hvis du har vanskeligheder med at få tilføjet banken kan du altid kontakte os i support 😊