Hvordan tilføjer jeg Lunar?

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde Spiir til alle Lunar (tidl. Lunar Way) kunder. Mange har efterspurgt en løsning og nu er den endelig klar. Læs med her hvor vi guider dig igennem opsætning af din Lunar konto.

Når du tilføjer Lunar skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Lunar på vegne af dig

Tilføj Lunar konti

1
Vælg Lunar i Spiir appen.
2
Log på med NemID (kræver nøgle fra nøglekort eller NemIDs nøgleapp)

Spiir vil nu hente din konto og poster.