Hvordan tilføjer jeg Lunar?

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde Spiir til alle Lunar (tidl. Lunar Way) kunder. Mange har efterspurgt en løsning og nu er den endelig klar. Læs med her hvor vi guider dig igennem opsætning af din Lunar konto.

Når du tilføjer Lunar skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Lunar på vegne af dig

I denne guide:

1. Tilføj Lunar konti
  2. Få opdateret konti igen efter skift til Lunar Bank

Tilføj Lunar konti

1
Vælg Lunar i Spiir appen.
2
Log på med NemID (kræver nøgle fra nøglekort eller NemIDs nøgleapp)

3
Spiir vil nu hente din konto og poster.

Få opdateret konti igen efter skift til Lunar Bank

Lunar er ved at skifte alle deres kunder til deres nye bank. I den forbindelse vil du måske opleve at din eksisterende konti i Spiir ikke længere bliver opdateret. Da Lunar har oprettet en ny konto skal du på Lunar igen og tilføje din nye konto.

1
I appen går du ind i 'Mere' og så 'Tilføj ny bank'
2
Du logger på med NemID
3
Efter du er logget ind kommer du til en skærm hvor du skal vælge en aftale.
Det er fordi din gamle konti ligger på ene aftale, men din nye konto ligger på den anden aftale. Desværre hedder begge aftaler det samme, så det kan være svært at vide hvilken du skal vælge. Vores erfaring er at den nederste er den nye aftale med din nye konto.
4
Efter du har valgt en aftale kommer du til en konto-vælgeren hvor du skal vælge hvilke konti du vil have med i Spiir.
5
Vælg de konti du vil have med i Spiir.
6
Spiir vil nu oprette en ny konto og hente poster fra den.
7
Ekstra: Hvis du vil skjule den gamle konto fra kontolisten på overblikssiden kan du gå ind under 'Mere > Lunar', vælge din gamle konto og så trykke på den blå rediger-knap. Vælg så 'Luk konto'. Det skjuler kontoen, men beholder alle dine poster.