Hvordan tilføjer jeg Lunar Way?

Det er med stor glæde at vi nu kan tilbyde Spiir til alle Lunar Way kunder. Mange har efterspurgt en løsning og nu er den endelig klar. Læs med her hvor vi guider dig igennem opsætning af din Lunar Way konto.

Når du tilføjer Lunar Way skal du første gang logge på med NemID. Dine NemID oplysninger bliver ikke gemt i Spiir. Når det er gjort vil Spiir automatisk dagligt hente poster fra Lunar Way på vegne af dig

Tilføj Lunar Way konti

1
Vælg Lunar Way i Spiir appen.
2
Log på med NemID (kræver nøgle fra nøglekort eller NemIDs nøgleapp)

Spiir vil nu hente din konto og poster.