Hvordan får jeg indsigt i data som Spiir behandler om mig?

I denne artikel:

Du har ret til at få indsigt i de data som Spiir behandler om dig. For at gøre det så sikkert og let så muligt, har vi udviklet en funktion, hvor du nemt selv kan hente de oplysninger som fremgår af Spiirs systemer. Der er således tale om oplysninger som Spiir eller vores databehandlere på det specifikke tidspunkt opbevarer om dig, dog med de undtagelser som fremgår herunder.

Du finder funktionen på https://mine.spiir.dk/profil/fuld-eksport (også selv om du alene har anvendt vores mobil-app).

Oplysninger som fremgår af det automatiske dataudtræk

Når du beder om indsigt dine data, henter vi automatisk alle de oplysninger, som vi kan identificere er relateret til dig ud af vores systemer og gør dem klar til download i en ZIP-fil. Når du har downloadet og pakker ZIP-filen ud, så får du en række CSV-filer der svarer til vores forskellige systemer, du måtte have data i. Har du problemer med at åbne ZIP-filen eller de CSV-filer som er indeholdt deri, er du velkommen til at kontakte os på support@spiir.dk.

Filnavn

Beskrivelse

Account.csv

Dine tilknyttede bankkonti i Spiir

BankApiCredential.csv

Opkoblinger til dine banker

Budget.csv

Budgetter (fra Mine Spiir)

Card.csv

Kort du har modtaget i Spiir-appen

CardLog.csv

Handlinger du har foretaget på kort i Spiir-appen

CardSetting.csv

Oplysninger tilknyttet kort du har modtaget i Spiir-appen

DataExportLog.csv

Hvornår du har eksporteret dine budgetter eller poster

Document.csv

Bilag

ExternalUserId.csv

Pseudonymer som anvendes som kobling til din bruger

LogOnHistory.csv

Historik for login på vores tjenester

Mail.csv

De emails vi har sendt dig

Monitor.csv

Forbrugsmål (fra Spiir-appen)

MonitorState.csv

Historik for forbrugsmål

MobileDevice.csv

Hvilke mobile enheder du har tilknyttet Spiir

NotificationSetting.csv

Indstillinger for notifikationer

PasswordReset.csv

Historik over nulstillede passwords

Posting.csv

Transaktioner på dine konti

PushNotifications.csv

De push-notifikationer vi har sendt

Quiz.csv

Quizzer vi har lavet i Spiir-appen

QuizResponse.csv

Svar på historiske quizzer

SpiirAccount.csv

Generelle oplysninger om din Spiir-konto. Kan være delt for delekonti.

Token.csv

Automatisk login tilknyttet Spiir-appen

Upload.csv

Dataindlæsninger i Spiir

User.csv

Din bruger i Spiir

UserConsent.csv

Dine samtykker

UserMessage.csv

Beskeder til bruger i mine.spiir.dk

UserProfile.csv

Ekstra oplysninger tilknyttet din bruger

Undtagelser

Der er tilfælde hvor vi desværre ikke i stand til at give dig indsigt i de specifikke oplysninger, som vi behandler om dig:

• Hvor Spiir behandler oplysninger, som ikke opbevares af Spiir samt vores databehandlere.

• Hvor vi ikke kan identificere dig, baseret på de oplysninger vi er i besidelse af eller du har oplyst til os.

• Hvis det ville krænke andre brugeres eller Spiirs rettigheder eller frihedsrettigheder, herunder sikkerhed, forretningshemmeligheder eller intellektuel ejendomsret. Disse oplysninger er markeret med hidden i dataudtrækket.

Du kan læse mere om hvordan Spiir behandler dine data og om dine rettigheder i vores  persondatapolitik.