Hvad er Spiir Treats?

Spiir Treats logo

Spiir Treats er vores måde at sige tak til dig for at være en del af Spiir og give noget tilbage til vores fantastiske brugere, der har valgt at bruge vores app.

Vi ved, at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid og overskud til at gennemgå ens udgifter og lede efter bedre alternativer til de ting, du bruger penge på i hverdagen.

Det vil vi lave om på med Spiir Treats! 💪

Unikke fordele og besparelser

Med Spiir Treats teamer vi op med nøje udvalgte partnere, så du kan få unikke fordele, du ikke finder andre steder. Måske kan du spare penge på dine forsikringer. Eller få mere smæk for pengene med hurtigere internet, eller få en stærk pris på fitnessabonnementet. Det vigtigste er, at der er en reel gevinst for dig, når du vælger en af vores treats.

Det handler om finansiel sundhed

Spiir Treats handler ikke om at give dig dagens tilbud eller hurtige rabatter.

Det handler om at skabe tryghed i din økonomi og i din hverdag. Med Spiir Treats får du ét sted, hvor du kan se de besparelser og fordele, vi forhandler hjem til dig. Så kan du altid tjekke, om du kan spare penge på dine månedlige regninger eller vælge en treat, der giver dig mere værdi for pengene.

Spørgsmål og svar

Tjener I penge på Spiir Treats?

Det korte svar: ja.

Hvis du vælger at takke ja til en af vores unikke treats, betaler vores samarbejdspartner et beløb til os. Så får du et bedre alternativ til dine udgifter eller en eksklusiv fordel, vores samarbejdspartner får en ny kunde, og vi tjener lidt penge.

På den måde vinder vi alle sammen 💰

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende os en besked, hvis du har spørgsmål om Spiir Treats – vi sidder klar til at hjælpe 😃