Hvad er Aiia/Mastercard OB Services?

I denne artikel:

Aiia (et produkt af Mastercard OB Services Europe) er den tekniske motor i Spiir, der gør det muligt for dig at forbinde vores app med din bank, så du kan få glæde af vores app.

Vi byggede Aiia på grundlag af Spiir i 2018 og lancerede den som en enkelt plug-n-play API-løsning til virksomheder, der nemt og sikkert vil forbinde deres services til alle banker i Norden og bygge innovative løsninger med finansiel data. Aiia og Spiir blev opkøbt af Mastercard i 2021.

Løsninger der kan hjælpe dig med din privatøkonomi. Men naturligvis kun hvis de har dit eksplicitte samtykke. Præcis som du kender det fra Spiir 😉

Er Mastercard OB Services Europe A/S godkendt af Finanstilsynet?

Både Spiir og Aiia er produkter af Mastercard OB Services Europe A/S, som er registreret som kontooplysningstjeneste og betalingsinitieringstjeneste med licens fra Finanstilsynet.

Når du forbinder til en bank vil du opleve, at vi bliver vist som enten 'Spiir', 'Aiia', 'Nordic API Gateway' eller 'Mastercard OB Services Europe' - alt efter hvilken bank det er.

Hvor kan jeg læse mere om Mastercard OB Services?

Du er altid velkommen til at besøge Aiia og læse mere om os der. Du kan også sende en besked til os på support@spiir.dk, hvis du har spørgsmål. Vi elsker at hjælpe 😃