Hvad er Nordic API Gateway?

Nordic API Gateway er den tekniske motor i Spiir, der gør det muligt for dig at forbinde vores app med din bank, så du kan få glæde af vores app.

Vi byggede Nordic API Gateway på grundlag af Spiir i 2018 og lancerede den som en enkelt plug-n-play API-løsning til virksomheder, der nemt og sikkert vil forbinde deres services til alle banker i Norden og bygge innovative løsninger med finansiel data.

Løsninger der kan hjælpe dig med din privatøkonomi. Men naturligvis kun hvis de har dit eksplicitte samtykke. Præcis som du kender det fra Spiir 😉

Er Nordic API Gateway godkendt af Finanstilsynet?

Jeps, det kan du tro.

Nordic API Gateway er registreret som kontooplysningstjeneste og betalingsinitieringstjeneste med licens fra Finanstilsynet.

Hvor kan jeg læse mere om Nordic API Gateway?

Du er altid velkommen til at besøge Nordic API Gateway og læse mere om os der. Du kan også sende en besked til os på support@spiir.dk, hvis du har spørgsmål. Vi elsker at hjælpe 😃