Kan jeg ændre min challenge?

I oversigten ‘Mine challenges' trykker du på den challenge du ønsker at ændre, og så trykker du på rediger-knappen øverst til højre. Så kommer Spiir-assistenten frem og hjælper dig med at lave ændringer til din challenge.

Du kan kun lave ændringer til de challenges, du selv har lavet. Det er ikke muligt at lave ændringer til de challenges, som vi laver til dig – ellers ville det blive liiiiidt for nemt for dig at vinde dem 😉