Hvordan starter jeg en challenge?

For at komme i gang med vores challenges, skal du blot åbne din Spiir app og trykke på 'Challenges' i menuen.

Dernæst skal du trykke på ‘Nye challenges’ i toppen af appen. Her kan du vælge mellem vores challenges, som vi har lavet til dig eller du kan lave din egen challenges, hvor du selv bestemmer, hvilken forbrugskategori eller konto, du vil spare penge på og hvor meget, du vil prøve at skære ned på forbruget 💰

Når du har valgt, om du vil prøve en af vores challenges eller lave din egen, kommer vores Spiir-assistent frem og hjælper dig med at sætte det hele op for dig, så du er good to go 😎