TaxMate

Hvem er TaxMate?

TaxMate er en dansk virksomhed, der hjælper dig med at finde vej gennem skattejunglen, så du nemt og hurtigt kan få overblik over de fradrag, du har til gode hos Skat.

Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at holde styr på alle fradrag, paragraffer og rubrikker hos Skat. Derfor er vi teamet op med TaxMate, da de kan hjælpe dig, så du ikke snyder dig selv for store besparelser og får 100% styr på din Skat.

Og det bedste af det hele? Det koster dig nul og niks at tjekke, om du har fradrag til gode.

Hvis du har fradrag til gode, hjælper TaxMate dig med at få fingrene i pengene mod et gebyr på 10%.

Så skal du blot læne dig tilbage og vente på, at pengene kommer ind på din NemKonto 😎

Hvordan fungerer TaxMate?

Åbn appen. Tryk på ‘Mere’, og vælg ‘TaxMate’.

Herfra skal du blot besvare nogle spørgsmål, så TaxMate kan finde ud af, hvilke fradrag du kan få. Det tager kun få minutter.

Når du har svaret på spørgsmålene, kan TaxMate hente dine oplysninger fra Skat og sammenligne dem med dine svar. Og hvis du har manglende fradrag til gode, indberetter deres eksperter dem for dig, så du slipper for at bekymre dig om alt det skattetekniske.

Det koster 10% af det beløb, som du har til gode hos Skat at få TaxMate til at klare det for dig. Og hvis du ikke har penge til gode, koster det dig naturligvis ingenting.

Skal jeg være skatteekspert?

Overhovedet ikke 🤗

Med TaxMate kan alle få en hjælpende hånd til deres Skat. Du skal blot svare på nogle simple spørgsmål, og så klarer TaxMate resten.

Er det gratis at bruge TaxMate?

Jeps, det er 100% gratis at bruge TaxMate 👏

Har du fradrag, og dermed penge, til gode hos Skat, koster det dig kun 10% af det beløb at få TaxMates eksperter til hjælpe dig med at få pengene ud til dig.

Har du spørgsmål?

Du kan altid sende os en besked, hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget, der driller. Så hjælper vi dig hurtigst muligt 🤗