Hvor er Treats?

Vi har valgt at lukke Treats. Dette skete d. 31. april 2022.

Hvorfor lukker Treats?

Hos Spiir har vi klare holdninger til, hvordan vi fremadrettet kommer til at bygge den bedste og mest brugbare pengeapp til jer. Derfor er tiden kommet, hvor vi ikke længere ser Treats som en del af vores vision og dermed appen. Vores eksisterende fokus på Treats vil vi derimod lede hen på at forfine eksisterende features samt udvikle nye spændende tiltag i appen, som vi mener vil tage oplevelse af Spiir til det næste niveau.

Hvordan har Treats hjulpet danskerne?

Vi startede Spiir Treats i samarbejde med jer, vores brugere, som ønskede at spare penge på de månedlige udgifter såsom abonnementstjenester. Siden vi startede Treats tilbage i 2018 har der været 18 partnere på, som vi har nøje udvalgt i samarbejde med jer. Vi vil gerne sige tak for et godt samarbejde til alle vores samarbejdspartnere. Sammen med jer har vi hjulpet vores brugere med at spare penge hver måned, og dermed givet danskerne en lille smule luft i deres privatøkonomi.

Hvad betyder det for fremtiden i Spiir?

Kort sagt, så betyder det ikke andet end at Spiir Treats bliver fjernet og at vi får endnu mere tid til at finpudse og udvikle nye features, der vil gøre Spiir endnu mere værdifuld for vores brugere.