Har Spiir nogle tastatur-genveje?

Ja og det er meget hurtigere, når først du kan huske vores genveje.

Genveje på siden ‘Poster’ i vores web-version:

• [Pil ned] & [Pil op]

Naviger frem og tilbage i listen af poster

• [Alt] + [Pil ned]

Åbner kategorimenuen – den bliver også åbnet hvis du begynder at skrive navnet på en kategori

• [Pil ned] & [Pil op]

Gå frem (eller ned) i listen af kategorier (når du har klikket [alt]+[Pil ned]) eller listen af forslag (når du har skrevet tekst i feltet)

• [Esc]

Lukker kategorimenuen

• [Enter]

Vælger kategori og går til næste post

• [Ctrl] & [A], Mac: [Cmd] & [A]

Markerer alle posterne på siden, hvis du i forvejen har markeret 1 post.

• [Shift] & klik

Du kan vælge adskillige poster ved at Shift + klikke på poster.

• [Shift] & [Pil Op/Ned]

Ligesom ovenstående, så kan man også bruge piletasterne til at markere flere poster.

• [Ctrl] & klik, Mac: [Cmd] & klik

Ved at holde [Ctrl]/[Cmd] nede mens du klikker på flere poster, kan du markere adskillige poster. Det samme som at klikke på fluebenet på hver post, nu blot med genvej.

• [Ctrl] & [M], Mac: [Cmd] & [M]
    Flytter fokus til note-feltet når du har markeret én post.