Er Spiir sikkert at bruge?

I denne artikel:

Vi elsker vores brugere. Og intet er vigtigere for os, end at du føler dig 100% tryg, når du bruger Spiir. Derfor er sikkerhed altid en topprioritet hos os. Her kan du læse mere om, hvad vi gør for at sikre dine data og personlige informationer.

1. Spiir er et produkt af Mastercard OB Services Europe A/S, som er registreret som kontooplysningstjeneste & betalingsinitieringstjeneste med licens fra Finanstilsynet.

2. Dine data opbevares i et Microsoft datacenter, som lever til højeste sikkerhedskrav.

3. Vi bruger et af Europas førende API'er, Mastercard OB Services, til at skabe en sikker forbindelse mellem Spiir og bankerne.

4. Spiir er dit værktøj. Derfor kan ingen andre end dig se dine data.

Du bestemmer over dine data 💪

Med Spiir har du altid kontrol over dine data. Spiir er nemlig dit værktøj. Det er kun dig, der kan se, hvad du bruger dine penge på. Vi kan ikke se, om du bestiller en lækker nummer 17 fra dit yndlingspizzeria eller går all in på økologi i supermarkedet. De data og tal tilhører kun dig.

Vi sælger heller aldrig dine data til tredjepart. Du bestemmer selv, om du vil dele dem med andre, som for eksempel din bankrådgiver. Igen: Dine data, dine regler.

Du kan altid vælge at slette din Spiir-profil, hvis du ønsker det. Så sletter vi naturligvis alle dine data i vores systemer permanent.

Samme sikkerhedsstandarder som bankerne

For at du kan få glæde af Spiir, skal du forbinde dine konti i appen. Det gør du ved at logge ind på samme måde, som du logger ind på din mobilbank.

Vi har ikke mulighed for at se dine login-oplysninger. De bliver krypteret og opbevaret sikkert i to separate systemer, som ikke har forbindelse til hinanden.

Selve forbindelsen mellem din bank og Spiir er krypteret efter de samme sikkerhedsstandarder, som bankerne anvender.

Godkendt af Finanstilsynet

Vi er registreret og godkendt som både kontooplysningstjeneste & betalingsinitieringstjeneste med licens fra Finanstilsynet.

Face ID, fingeraftryk eller pinkode

Vil du selv skrue op for sikkerheden? Brug Face ID, fingeraftryk eller en selvvalgt pinkode til at beskytte appen, så det kun er dig, der har adgang til den.

Har du spørgsmål til vores sikkerhed?

Du er altid velkommen til at skrive til os på support@spiir.dk, hvis du vil vide mere om vores sikkerhed. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer dine data og personlige oplysninger i vores persondatapolitik.