Løn går ind d. sidste bankdag i måneden, hvad gør jeg?

Mange får udbetalt løn, SU og offentlige ydelser i slutningen af hver måned. Det kan give nogle grafer der ikke helt passer, idet denne løn højst sandsynligt, er de penge som man bruger i løbet af den næste måned.

Det er i øjeblikket ikke muligt automatisk sige hvornår en måned starter, men du kan skifte datoen på posten.

Vi er ved at teste en funktion, der automatisk vil flytte datoen på løn, pension, SU og offentlige ydelser fra slutningen af måneden til den 1. i næste måned.

Hvis du ønsker at teste denne funktion, så skriv til os på support@spiir.dk 😊